Redmi Buds 3 Pro

Redmi Buds 3 Pro 

Redmi Buds 3 Pro er høretelefoner du kan stole på. Selvfølgelig ønsker vi komfort, raske ladninger, godt batteri og støydemping når vi kjøper høretelefoner og du får alt dette her. Hurtigladningsfunksjonen gir deg 3 timer med musikk etter bare 10 minutters lading. Etter full lading har du batteri i opptil 28 timer. Redmi Buds 3 Pro reduserer også uønsket støy og bakgrunnsstøy med noise cancellation, samt at ladeetuiet kan lades trådløst.

Test

Mitt navn er Kristin og jeg jobber for 2Tech og denne høsten har jeg fått gleden av å teste flere produkter fra nettbutikken. Redmi Buds 3 Pro er en av de første produktene jeg valgte å teste. Redmi Buds 3 Pro er våre helt nye ørepropper fra Xiaomi. 

Mitt første møte med Redmi Buds 3 Pro var den fine størrelsen på ladeetuiet. Den myke overflaten passer perfekt i hånden og den fine lysegrå farger føles moderne og behagelig å se på. Jeg trodde fargen skulle være en mer kjedelig type grå og ble veldig positivt overrasket over hvor fin farge det var på den.

Jeg her litt rotete av meg så jeg har lenge vært skeptisk til om jeg er en person som trenger trådløse ørepropper så dette er faktisk de første trådløse øreproppene jeg har brukt. Jeg føler jeg må være ærlig om dette. Jeg synes de første som kom ut på markedet hadde en veldig høy pris og jeg følte ikke at dette var en pris jeg kunne forsvare for et produkt jeg ikke var sikker på om jeg likte eller kunne passe på i mitt kaotiske liv. Da vi fikk inn disse hos oss bestemte jeg meg med en gang å få dem tilsendt for å teste dem. 

 

Det var flere grunner til dette. 

  • De koster kun 699,- 
  • De filtrerer bort bakgrunnsstøy 
  • Du kan bruke dem både til å høre på musikk og snakke i telefonen. 
  • Jeg liker veldig godt formen på dem
  • De skal være raske å lade og ha lang batteritid

 

 Nå har jeg testet dem i rundt 2 uker og er kjempefornøyd! De kom med ulike størrelser på gummipluggene til ørene, men de som var på dem da de kom passet perfekt så jeg valgte å ikke bytte dem ut. Jeg er veldig overrasket over hvor godt de sitter i ørene. De er veldig behagelig å bruke og har en veldig fin og klar lyd. Jeg er også veldig fornøyd med hvordan du kan fjerne bakgrunnsstøy som gjør de helt perfekte for steder med støy slik som på bussen. Så langt er jeg absolutt kjempefornøyd og dette er til nå mitt favoritt produkt fra 2Tech.no.  

Les mer og bestill Redmi Buds 3 Pro her

  

Produkttesting