Julegavetips 2021

Julegavetips til te-elskeren: Mi Smart Kettle Pro 649,-

Endelig er den magiske julen tilbake og vi kan igjen kose oss med pepperkaker og gløgg. Vi gleder oss spesielt til å sette oss foran peisen med et lørdagsgodet og en varm kopp med te. Med  Mi Smart Kettle Pro kan du stille inn den perfekte temperaturen på vannet slik at teen eller kaffen blir helt perfekt! Vannet vil kunne holdes varmt i 12 timer slik at du kan ha vannet klart når du når du ønsker. Du kan også følge med og styre vannkokeren fra Mi-appen. 

Julegavetips til den som sliter med å komme seg opp om morningen: Mi Smart Clock 699,-

Kjenner du noen som ikke er så flink til å stå opp om morningen? Med Mi Smart Clock og Google Assistant har det aldri vært lettere å våkne. Ved siden av å være en vekkeklokke kan du også sette opp rutiner for morningen og kvelden slik at du kan få en oversikt over været, kalender, trafikken, nyheter og mye mer. Du kan også høre på musikk, få med deg en podcast eller lytte til en lydbok. Mi Smart Clock kan også hjelpe deg med å styre andre smart produkter i hjemmet og koble den til overvåningskameraer slik at du kan se hva som skjer utenfor eller bruke den til å overvåke babyen. 

Julegavetips til den som ønsker å komme i gang med treningen: Ulefone Watch 729,-

Dette er den perfekte gaven til alle med aktiv livsstil eller som ønsker å komme i gang med treningen! Den er både vanntett og kommer med en innebygd GPS. Den hjelper deg med å få oversikt over helsen og hverdagen og gjør treningen lettere og mer effektiv. 

Julegavetips til den som den som gamer: Mi 2K Gaming Monitor 27" 4999,-

Mi 2K Gaming Monitor 27" er ikke som alle andre spillmonitorer. Spillmonitoren vår har de sjeldneste kombinasjonene: fantastisk bilde, utrolig rask responstid og spektakulære farger, les motstanderne hvert trinn, lettere. Denne skjermen er perfekt for de som ønsker å dra nytte av den beste teknologien har å tilby uten å betale for mye.
Jul