Hvordan sette opp ditt smarthjem

Smarthus-systemer blir bare smartere og enklere. Over de siste årene har flere og flere smarte produkter funnet veien til butikkene og eksisterende produkter blir bare bedre og bedre. Nå kan du sette opp et hjem med en mengde muligheter og funksjoner vi bare kunne drømme om tidligere! Med våre smarte produkter til hjemmet kan du raskt og enkelt sette opp ditt smarte hjem. Gjør hjemmet dit heldigitalt i dag! 

Vet du ikke hvor du skal begynne? Her er guiden for deg! La oss hjelpe deg med å komme i gang og få deg i gang med ditt smarte hjem. 

Robotstøvsugere

Vi forstår godt hvorfor robotstøvsugere blir mer og mer populære. Nå kan du sitte på sofaen, se på en god film og la robotstøvsugeren rengjøre huset for deg. Eller hvorfor ikke la den gå mens du er på jobb, slik at huset er rent og pent når du kommer hjem.

Med en robotstøvsuger er mulighetene mange! En dørkarm, et teppe eller å flytte seg mellom forskjellige rom - er ikke noe problem for våre robotstøvsugere.

Robotstøvsugere er det perfekte produktet for deg som ikke ønsker å bruke masse tid hver uke på å støvsuge gulvet selv. Og passer perfekt for de som har barn eller kjærledyr som sliter med å holde huset rent og pent.

Se alle våre robotstøvsugere på 2Tech

____________

Roborock S6 Pure er vår bestselger! En smart støvsuger som enkelt kartlegger og rengjør hjemmet ditt! 

Luftrensere 

Ren og frisk luft gjør hverdagen din sunnere og mer behagelig. Nyt hvert pust med luft som er renset for hår, støv, pollen og andre partikler. Hvis du er allergisk eller har astma, er en av våre luftrensere en god måte å gjøre hverdagen din mer behagelig på. Nyt ren luft med en av våre smarte luftrensere. 

Smarte luftrensere gir deg oversikt over luftkvalitet i hjemmet i sanntid og du kan enkelt slå den av og på med mobilen eller med stemmekontroll. Luftrensere passer for alle som ønsker å fjerne partikler som støv, røyk, muggsporer, pollen, lukt, bakterier og virus fra luften i hjemmet. 

Se alle våre luftrensere på 2Tech

____________

Mi Air Purifier Pro H er vår bestselger! En smart luftrenser som med HEPA-filtre eliminerer så mye som 99,99% av partiklene i luften - alt for å gi deg et så rent og behagelig hjem som mulig

Vifter

Fantastisk teknologi og enkelt og pent design gjør at de passer inn til alle hjem. Se etter vifter med vindfunksjon som føles som ekte vindt for en mer behagelig opplevelse.

Smarte vifter er perfekt for deg som synes sommeren blir for varm eller som ønsker å få luften i hjemmet i bevegelse for bedre luftkvalitet i hjemmet. Vi minner om at når sommeren og hetebølgen kommer selges viftene ut raskt så pass på at du bestiller din smarte vifte i god tid før sommeren! 

Se alle våre vifter på 2Tech

____________

Mi Smart Standing Fan Pro er vår bestselger! x

Hubs og Sensorer

Med våre knutepunkter og sensorer blir hele hjemmet ditt smart slik at du kan kontrollere og ha oversikt over hjemmet direkte fra mobilen. Hos oss finner du de perfekte sensorene for ditt smarte hjem.

Dette er produkter for deg som ønsker å kunne kontrollere hele hjemmet fra mobilen eller med stemmen. Du kan også sette sammen ulike produkter for å få dem til å fungere sammen. Du kan for eksempel bruke sensorer for å skru på lys og andre produkter når du kommer hjem fra jobb.

Se alle hubs og sensorer på 2Tech

____________

Mi wifi range extender pro er vår bestselger! Med sine to eksterne antennene med avansert teknologi kan du være sikker på at du holder deg koblet til hvor som helst i hjemmet eller på kontoret.

Høyttalere

 Høyttalerne våre er designet for å ta så lite plass som mulig, men gir en så god lydopplevelse som mulig. Høyttalerne våre er enten koblet til mobilen via Bluetooth eller direkte til wifi hjemme hos deg via Google Home.

Våre smarte høyttalere er for deg som ønsker en høyttaler som er mer enn bare en høyttaler. Ved siden av å kunne styre musikk og podcast med stemmer kan du også styre andre smarte produkter i hjemmet som lys, robotstøvsugere og mer uten å finne frem mobilen. 

Se alle våre høyttalere på 2Tech

____________

Mi Smart Speaker er vår bestselger! Vår smarte og rimelige høyttaler støtter stemmestyring og Chromecast. Den gir en ren og detaljert lyd som fyller alle rom. Kommer i et pent og kompakt design som passer inn i alle hjem. 

Belysning

Smart belysning gjør livet ditt lettere. Finn den riktige lampen for å skape den perfekte stemningen og kontroller den dirkekte fra mobilen. Velg også mellom flere smarte pærer med hvit eller lys i ulike farger.

Smart belysning passer for deg som ønsker å kunne kontrollere lyset fra sofaen, mens du er på ferie eller som ønsker at lyset skal slå seg av og på automatisk når du er på vei ut eller hjem eller til faste tider. Du kan også koble lampen eller pæren til en sensor slik at den automatisk slår seg på når du er ute og går midt på natten.

Se alle våre lamper og pærer på 2Tech

____________

Mi Bedside Lamp 2 er vår bestselger! Den har doble lampeskjermer med to miksede lys for å skape et jevnt og fargesterkt lys. Lampens design gjør det mulig å lyse opp større rom.

Overvåkningskameraer 

Finn kamerateknologi i det formatet som passer deg best. Vi tilbyr flere forskjellige produkter med fantastiske kameraer. Smarte overvåkningskameraer lar deg se hva som skjer i hjemmet eller på hytta direkte på mobilen. Du kan også bruke flere av våre kameraer til å kommunisere med venner, familier eller tyver i hjemmet. 

Dette er produktet for deg som ønsker enkelt oversikt og bedre sikkerhet.

Se alle våre overvåkningskameraer på 2Tech

____________

Yi Dome Camera 1080p er vår bestselger! Med Yi Dome Camera får du en 360-graders visning i 1080p HD-kvalitet. Dette betyr at kameraet filmer nesten helt uten dødvinkler. HD-kvaliteten og kameraets 2 millioner piksler gir deg muligheten til å enkelt zoome inn for å se selv de minste detaljene.

Wifi & Extenders

Med våre kraftige Wi-Fi-rutere lager du et kraftig hjemmenettverk som kobler alle smarte gadgets. Selv for deg som leter etter kraftige rutere for å spille spill uten forsinkelser, har vi det riktige hjemmenettverket. Vi tilbyr også Wi-Fi-forsterkere, slik at du har et kraftig signal i hele hjemmet.

Dette er produkter for deg som trenger eller ønsker godt internett i hele hjemmet. Spesielt viktig for deg som gamer.

Se alle våre overvåkningskameraer på 2Tech

____________

Mi WiFi Range Extender AC1200 er vår bestselger! Unn deg selv mer stabilt, sterkere og raskere internett hjemme med Mi WiFi Range Extender AC1200. Denne utvideren forsterker WiFi-signalet og finjusterer datastrømmene med en kombinasjon av to forskjellige bånd på 2,5 GHz og 5 GHz, som til sammen når opptil 1200 Mbps og dermed unngår dødsoner.

Andre produkter

Se også andre smarte produkter til hjemmet som smarte produkter til kjøkkenet eller smarte produkter til badet og treningsapparater.

Produktgrupper